Jump to content

crash2004

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About crash2004

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Okay. So other than disabling web protection, is there any workaround for the time being?
  2. Is it normal for the app to seem hung on the FRST stage?
  3. Since searching the forums for Web Protection dns delays results in over 5000 pages of results and I can find nothing in the first several pages, maybe someone has an idea what is going on. I am using; Windows 10 20H2 Malwarebytes Premium 4.3.0.98 Update package version 1.0.37419 Component package version 1.0.1173 When I open a webpage I get a delay before the page actually starts to load. It does this with any browser. The only way I can stop the delay is disabling the web protection module. With that disabled there is no delay. The delay is around 5 secon
  4. I've been testing Malwarebytes with the Component package version: 1.0.96 since it was released and have had no issues with any of the realtime protection modules turning off on me. As a matter of fact, KIS 2016 - 17.0.0.611(d) Just finished a rootkit scan and all is well. KIS doing a rootkit scan had been killing web protection on every scan prior to this version. Thank you for the hard work you guys are doing to try to sort out the issues everyone is having.
  5. Okay, so celee says if it is your Website Protection having issues, please try the following two things: Under Settings -> Protection, turn on "Enable self-protection module early start". Then reboot and see if your protection module starts up If that doesn't work, under Settings -> Protection, turn off the option for "Enable self-protection module". Then reboot and see if your protection module starts up Unfortunately no, it doesn't help with my issue. Every time KIS starts a rootkit scan, with the exception of the computer going to sleep and interrupting the scan, and i
  6. Okay, I started a manual rootkit scan and when it hit around 96% complete, web protection turned off again and refuses to start back up. For those wondering, to start a manual scan with KIS, open a command prompt and navigate to C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 17.0.0 (change the version numbers to your version). In the command prompt type, "avp.com start scan_qscan" (without the quotes). That will start a manual rootkit scan. Anyway, I attached the requested files. logs.zip mb-checkResult.txt Addition.txt FRST.txt Oops, I mi
  7. @dcollins I will do that when web protection turns off next. The rootkit scan had started while I was out and my system went into sleep mode. The scan finished after I woke the system again. Web protection did not turn off this time. I don't know if the sleep mode interrupting the scan stopped it from turning off or not. The logs would be better if web protection is off with it refusing to turn back on I assume?
  8. Twice now I noticed web protection turning off around the same time KIS was running a rootkit scan and the only way to turn it back on is reboot and manually turn it on again after reboot. It will not start automatically. I'm waiting to see if it turns off again today after KIS does it's rootkit scan. I don't know of a way to start the rootkit scan manually to test. I'm running Windows 10, KIS 2016, 17.0.0.611, Malwarebytes 3.0.6.1469
  9. Twice now KIS was running a rootkit scan and Malwarebytes web protection turned off and the only way to turn it back on is reboot and manually turn it on again after reboot. It will not start automatically. I'm waiting to see if it turns off again today after KIS does it's rootkit scan.
  10. Yeah, it was too good to be true. Real-Time Protection layers turned off yet again, No changes to my system but I did notice KIS is running a rootkit scan around the same time the popup appeared.
  11. I just did a clean install of v3.0.6.1469 and all protection is working fine at the moment. http://iptest.malwarebytes.org/ gets blocked by Malwarebytes.
  12. I have to add to this thread as well. I am having protection layers randomly turn off as well, Running the commands dcollins mentioned earlier I get "The specified service does not exist as an installed service" for all 3 commands. Rebooting, web control was still disabled but it did allow me to turn it back on manually. So far it seems to be working but it also did that before and randomly turned off. Running Windows 10, KIS 2016, 17.0.0.611, Malwarebytes 3.0.6.1458
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.