Jump to content

alternety

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alternety

  1. It seems pretty much all users have the problem (including me). It would be nice if MB told us something for an aborted release.
  2. Sorry, false alarm. It was just one of the later screens during installation. I am being particularly paranoid currently. I am still trying to figure out why Bitlocker is suddenly here. I am wondering if the ever lovable MS has pushed a download to activate it. It would make a certain amount of sense since that is part of the "secure environment".
  3. That, I believe, is not what we got. T talked about removing things and us giving permission to do things. I have told my wife to leave it up when it happens again and get me.
  4. @plb4333 suggestion did not fix the problem. Same issue when I try to open the drive. My wife saw the post. It, as related to me, says I give permission to remove or otherwise do a bunch of things to my existing system. Apparently more that seems reasonable. When I see it , I can explain that better. What version or whatever should I see on the popup?
  5. Thanks. It is weird. All of a sudden it started consuming 100% cpu. I have tried find a cause. It still starts to resume encryption whenever I use explorer to open the drive. When it happened initially, It seemed to be associated with XYplorer. It seemed to coincide with that application. But an association is not clear/obvious. I have no feed back on any possibilities there. I have been researching; but I am not a pro. Powershell seems to say there is nothing odd. I have found various related things, but I am just not capable of understanding much of it. An aside; it sure would
  6. Yesterday I had a massive process start running. 100% cpu. It appeared to be Bitlocker running through all my data. I killed the process by rebooting. Every time I try to access a file on either of my disks, I get a popup that starts Bitlocker and wants to be given a Bitlocker password for the drive. This appears to be the actual new psw that would be entered to run Bitlocker. It asks for the psw and then again. I have no idea what will happen if I give it a psw to use. But I don't want Bitlockerto be active. I found a post here that said the 3.4.4 version of Malwarebytes could be t
  7. I tried to edit - MB I have is 3.0.6.1469. It says there are no updates.
  8. To MB support! I just installed my MB on a clean install of Win 1703. I have the same problem described in many posts on the forum from at least a couple of months ago. There is no place I have seen that actually provides a solution. Popup - Real-time Protection turned off. Click turn on - nothing. Go to MB control and turn it on. Instantly reverts to off. Where is a fix. My title is to give a single post where people can find the answer. Please do not let us dwon. A bit more information. My copy of MB does not think there are updates. I am going to tr
  9. My log. Posted description of experience in an earlier post above. MBAMSERVICE.LOG FRST.txt Addition.txt
  10. I got the update message and allowed it. First install, the moving bar kept stopping and saying something was not accessible (or something like that) and click here to continue. I did that maybe a dozen times and finally killed the process. MB kept nagging I was not protected. Tried again. This time it installed and I had 3.05. Continued to nag about protection not being enabled. Specifically the Malware Protection. Sort of a root function. If I set that to be on, is just turns the control green but the white dot stays on the left. If I quit, it just clears that control and goes back to the na
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.