Jump to content

sjain

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sjain

  1. On 10/10/2017 at 10:42 PM, dcollins said:

    You should have a file on your desktop named mb-clean-results.txt, can you please upload it?

    Hey there,

    Apologies for the late reply. Had a very busy week and did not realise that I had forgotten to turn on email notifications for this thread.

    All following steps have been executed on my other Windows 7 machine, with the latest updates.

    Here is what I did in chronological order, with all .exe files ran as administrator:

    1. Enabled the "Collect enhanced event log data for support (not recommended) option under the "Application Tab" under the Settings option in the Hamburger menu
    2. Ran an FRST scan
    3. Ran MB-Check
    4. Ran MB-Clean
    5. Rebooted Twice
    6. Installed the latest Malwarebytes after checking there were no remnants
    7. Rebooted
    8. The issue still occurs.

    I have attached all required information this time (hopefully!). Apologies for missing out this eariler.

    Files:

    Addition.txt

    FRST.txt

    mb_setup.log

    MBAMSERVICE.LOG

    mb-check-results.zip

    mb-clean-results.txt

    mb-clean-results-post-reboot.txt

    Expired.png

    Expired.PNG

  2. On 09/10/2017 at 6:49 PM, dcollins said:

    Ok, let's try this. I see you used an older  version of mbam-clean that doesn't support 3x. SO let's start by using the new mb-clean and seeing if this resolves your issue. Steps for that can be found here:

    https://support.malwarebytes.com/docs/DOC-1112

    The link to the version of MB clean I used was in the "Malwarebytes 3" subforum...

    I just tried that (what you said, using new version of MB-Clean but unfortunately it did not solve the issue.

    Thanks for your persistent help so far.

  3. On 05/10/2017 at 8:52 PM, dcollins said:

    Interesting, so no issues there. Can you try the following please

    1. Open Malwarebytes
    2. Navigate to Settings -> Protection
    3. Turn on the option for Event Log Data
    4. Nagivate to Settings -> My Account
    5. Wait 30 seconds, dismiss any popups that show up
    6. Run mb-check again and upload the new zip file

    The event log data should give us a bit more information about why you can't reach our license server

    There is no option for Event Log Data as far as I can see. I looked everywhere but cannot see it.

    mbam1.PNG

    mbam2.PNG

    mbam3.PNG

  4. ...after updating payment options which have never been changed. I am very confused as to why this is required.

    ---

    Dear Community,

    After 1 year of using Malwarebytes with a paid subscription for two computers, as expected the paid subscription expired on both computers, which should be shown in the program.

    However, I was asked to "Update my payment information" instead in the program (See First.png and attached to this post). So, I clicked on the button to do this, and was lead to Screen1.png attached to this post. I was lead to a webpage where I updated my payment options. See Proof.png attached to this post.

    Despite this, the message never went away. So, I used Malwarebytes Cleaner with the official guide and uninstalled Malwarebytes, rebooted my PC, re-installed Malwarebytes, then rebooted my PC once more.

    The message still did not go away. Eventually this lead to the program downgrading itself (See Second.png and Third.png attached to this post).

    As a consumer I have tried everything I can and this is unacceptable.

    Please respond and help accordingly. My money is at question here.

    Kind Regards,
    sjain

     

    EDIT: Attached logs and put images in a spoiler which are automatically inserted into the post and cannot be removed.

     

    First.PNG

    Proof.PNG

    Screen1.PNG

    Second.PNG

    Third.PNG

    mb-check-results.zip

    Addition.txt

    FRST.txt

  5. Hey community,

    I play games like Counter-Strike 1.6 and Counter-Strike Global Offensive. When I play 1.6, as I open the server browser, malwarebytes as intended blocks all the server IP addresses which host malicious content. However, the notification pulls me straight out of the game onto the desktop.

    Same with CS:GO, when the server (which requires cl_disablehtmlmotd to be 0) displays ads on the MOTD to make money for maintaining the server. When a "dodgy" ad site comes up, it is blocked, however the notification again pulls me out of the game, which is obviously not ideal if in a firefight etc.

    Looking in the notification settings, there are only two very broad options ("Show notifications when protection layers are turned off", and "Enable notifications")

    Now, I would like to receive a notification on my desktop if a malicious program is blocked from running, as it gives me peace of mind. However, when malwarebytes blocks a malicious website, it is shown in the browser, and I am confident that it is blocked. So I would prefer not to have a notification when malwarebytes blocks a malicious website.

    So my request is more options for notifications in the settings menu, e.g. toggles for malicious website blocking notifications, ransomware blocking notifications, and malware blocking notifications.

    Otherwise, I am loving Malwarebytes 3. It is very seamless, easy to use but advanced. Thanks devs for the effort.

    Kind regards,
    sjain

     

  6. So I download a file.

    I press CTRL + J in Chrome to get to the downloads view.

    Then, under that download, I press "Show in folder"

    But MBAM, with the "Exploit Protection" option being enabled under the "Protection" tab in Settings, force closes chrome with a notification that an exploit was prevented.

    This does not happen in Windows 7, but only on my Windows 10 computer.

    I disabled exploit protection for "Google Chrome (and plug-ins)", but the issue persists.

    I am using Windows 10 1703 (Creators update) fully updated, with "sfc /scannow" in admin CMD returning no integrity violations.

    If I disable exploit protection completely, there is a horrible red warning sign on the icon which I do not like...

    any ideas? note I have QTabBar for Windows Explorer installed. This issue persisted when I was on 1607 with MBAM 2 and MB Anti-Exploit (Anniversary Update)

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.