Jump to content

anniyan

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

About anniyan

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. i upgraded my OS to Windows 10 home x64 v.1909 recently. and today tried AdwCleaner 8.0.2. it runs fine without problems. :)
  2. i sincerely hope that i was of the required help to malwarebytes to fix this bug in adwcleaner 8.0.1. it was a pleasure.
  3. ok sir, but i am not much of a geek, so let me clarify this. i should execute this code as a bat file and post back the error code it returns, right? as for the help about the dumps, thanks a lot
  4. i found that there are no crashdumps created by adwcleaner in that location. only those by nahimicsvc32.exe. can you tell me what they mean by? i have PMed GoatCheez the link to the file by wetransfer.
  5. sorry about the late reply, i was quite held up. yes i would do the crash dumps thing and report back soon. thanks for your patience
  6. adwcleaner 8.0.1 will not run in safe mode with networking. here is the get-hotfix output: Source Description HotFixID InstalledBy InstalledOn ------ ----------- -------- ----------- ----------- DELL Update KB4533002 NT AUTHORITY\SYSTEM 14-12-19 12:00:00 AM DELL Security Update KB4497727 1-4-19 12:00:00 AM DELL Security Update KB4498523 NT AUTHORITY\SYSTEM 4-9-19 12:00:00 AM DELL Security Update KB4516115 NT AUTHORITY\SYSTEM 7-11-19 12:00:00 AM DELL Security Update KB4521863 NT AUTHORITY\SYSTEM 7-11-19 12:00:00 AM DELL Security Update KB4524569 NT AUTHORITY\SYSTEM 18-11-19 12:00:00 AM DELL Security Update KB4525419 NT AUTHORITY\SYSTEM 7-11-19 12:00:00 AM DELL Update KB4530684 NT AUTHORITY\SYSTEM 14-12-19 12:00:00 AM
  7. i have been redirected to here from https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/709723/new-laptop-infected-mouse-pointer-alternates-betn-normal-and-working/page-3#entry4930134 my original symptom regarding the mouse pointer is no more but adwCleaner 8.0.1 will not run. when i double-click on it from my standard account as well as my administrator account, UAC dialog box opens up and then after enter the administrative password and click on YES, nothing happens. i found a similar thread here, but did not want to post this there coz it may mean hijacking that thread.
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.