Jump to content

mmezquita

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. Hi, Just trying to go one step further, I uninstalled both, deactivated the antivirus and installed it again Antiransomeware alone. No luck. Therefore, I will patiently wait for you to tell me what should I do next. Regards!!!
  2. Hi, I am uploading again the log from the route C:\ProgramData\Malwarebytes\MBAMService\logs. In that route there is only that file. Do you want me to copy any other file from any other directory? Regarding the web link, it shows OK. Regards!!!
  3. I created the files and attached them to this post. I had to remove mbam-setup.exe from the directory because it is to big to be uploaded. After doing so, I could not upload mbam-setup because the server responded error -200. Next, I installed Ransomeware again. At the beginning it said: "There was a problem activating your Malwarebytes Anti-Ransomeware BETA. If you continue...". Later on it displays a message: Antiransomeware Protection is disabled. Please, let me know if you need me to do anything else. Best regards!!! MBAMSERVICE.zip Malwarebytes Anti-Malware.zip
  4. Hi All, I just downloaded and installed the Beta version of Anti-Ransomware, but it does not activate. What should I do? Please help.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.