Jump to content

datapod

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About datapod

  • Rank
    New Member
  1. You can add me to the list as well. Protection layers off pop-up periodically during regular usage. Dashboard says they're on. MBAMSERVICE.LOG
  2. FYI installed (beta6 - build 0.9.15.416) via direct download the day it came out. Program is now starting with protection enabled at system start, restart, reliably.
  3. c:\windows\syswow64\GPhotos.scr This is the Google Photos screensaver. Was able to restore and exclude after reboot. GPhotos.zip MBAMSERVICE.zip mbarwind-02.zip
  4. FWIW update.On boot this morning Malwarebytes Anti-Ransomware Beta started with "Protection Disabled" as in previous topic. Clicking "start protection" worked as expected and was correctly reported in Dashboard, I did not attach log files as this is not new behavior since I last did so. Let me know if you want them today. D
  5. This is a new twist. Please see attached image. Malwarebytes Anti-Ransomware Beta is now giving the message that it is working and disabled at the same time. Clicking "Start Protection" has no effect. Fully exiting the program (Malwarebytes Anti-Ransomware Beta) and re-starting it also has no effect. A question to which I would appreciate an answer, if you are able to tell from thr attached log files is, which of these messages appear to be correct. IOW is Malwarebytes Anti-Ransomware Beta currently working or is it not? Thank You for your time. D P.S. I am now running Windows
  6. I started a new topic as this seems to be a different issue than the topic I started previously. ( https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/179117-protection-disabled-at-startup/ ) I left my computer on over night (which I rarely do) and found Malwarebytes Anti-Ransomware Beta protection disabled in the morning. Please note The computer does NOT enter any form of sleep stage. I have the monitors set to shut down after two hours but that is all. Again there is no visible indication that protection is disabled and I would not have known had I not opened the programs GUI specific
  7. False Positive while installing PeaZip 5.9.1 Free archiver and file compressor @ http://www.peazip.org/ Logs attached. Malwarebytes Anti-Ransomware.zip ProgramDataMalwarebytesMBAMService.zip
  8. That would be logical behavior for a Beta. I did not however disable protection manually. D
  9. Actually My system was upgraded from Windows 7 August of last year. I have not been offered build 1511 via WUD. I will update when offered. FWIW it (Malwarebytes Anti-Ransomware Beta) was working properly (protected at startup) prior to your most recent update. Hope that helps Thanks for your reply. D
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.