Jump to content

kpeaceoutbyee

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kpeaceoutbyee

  • Rank
    New Member
  1. My apologies. I cannot login to my laptop so a lot of this info I cannot retrieve, but I'll try my best. · OS - Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista ? Windows 10 · x86 (32-bit) or x64 ? x64 · What was original installed OS on system? Windows Vista then Windows 7 · Is the OS an OEM version (came pre-installed on system) or full retail version (YOU purchased it from retailer)? OEM · Age of system (hardware) ~3-4 years · Age of OS installation - have you re-installed the OS? Cannot remember · CPU Not sure · Video Card Not sure · MotherBoard - (if NOT a laptop) · Power Supply - brand & wattage (skip
  2. I would do anything to be able to back everything up at this moment so that I can do a fresh install. Idk if that is possible now. I have so many years of work on my laptop it's so stressful. And I just know that I used CCleaner for my registry as well as another program... "Win" something but I cannot remember the exact name.
  3. Hey all, I've had my Dell laptop for about 3-4 years and I use it for basic stuff like surfing the net, music, and schoolwork stuff. So last week I updated from Windows Vista to the new Windows 10. No problem. Last night, I downloaded some bad file and it was infected with malware. I used Malwarebytes, Avast, CCleaner, and completely removed all of the bad files it installed on my laptop. I also used a registry cleaner program to clean up my registry. I ran the scans again and it said no infections were found so I assumed it was all cleared. My laptop was running fine after that, and all o
  4. Edit: The first error I received was "CRITICAL_PROCESS_DIED"
  5. Hey all, I've had my Dell laptop for about 3-4 years and I use it for basic stuff like surfing the net, music, and schoolwork stuff. So last week I updated from Windows Vista to the new Windows 10. No problem. Last night, I downloaded some bad file and it was infected with malware. I used Malwarebytes, Avast, CCleaner, and completely removed all of the bad files it installed on my laptop. I also used a registry cleaner program to clean up my registry. I ran the scans again and it said no infections were found so I assumed it was all cleared. My laptop was running fine after that, and all o
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.