Jump to content

REGITDept

Honorary Members
  • Posts

    191
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by REGITDept

  1. 23 hours ago, AdvancedSetup said:

    Hello @REGITDept

    Please reply to your current ticket:  3578792

    Attach this new log but make it clear this is another client.

    Basically I think they'll want you to create a new Policy that disables a setting and then move the client to that new policy but your support agent will provide you with more details.

    Thank you

     

    I just got their email today.

    I'm concern that instead of having the issue fix on MB's side. The workaround is to lessen the security on our side. That's not reassuring at all.

    Thanks.

  2. On 9/7/2021 at 11:01 AM, AdvancedSetup said:

    Thank you for the follow up @REGITDept

    It's possible that it was just some odd combination of running processes that triggered it. If it does return please let us know and we can review at that time.

    Thank you again and have a great week

     

    Good morning AdvancedSetup,

    The issue came back this morning. Attached are the logs you requested.

    Thanks.

    Malwarebytes Diagnostics.zip

  3. On 9/3/2021 at 12:11 PM, AdvancedSetup said:

    Hello @REGITDept

    One of my colleagues asked that we get enhanced debug logging for this.

    Can you please enable that on the system. Then reboot the system and gather logs again and submit to your ticket.

    On Nebula you Control+Right-Click the MB tray icon and there's an option to Enable Debug Logging

    Once completed please go ahead and turn off the enhanced logging

    Thank you again

     

    Dear AdvancedSetup,

    I'm unable to reproduce the issue to grab you the logs. Perhaps it was fixed?

    Thanks.

  4. 13 minutes ago, AdvancedSetup said:

    Hello @REGITDept

    One of my colleagues asked that we get enhanced debug logging for this.

    Can you please enable that on the system. Then reboot the system and gather logs again and submit to your ticket.

    On Nebula you Control+Right-Click the MB tray icon and there's an option to Enable Debug Logging

    Once completed please go ahead and turn off the enhanced logging

    Thank you again

     

    This will have to be next week because the user is already off for the week.

    Thanks.

  5. On 7/21/2021 at 3:10 PM, cli said:

    Can you attach the file? Thanks.

    Sorry for the late reply. One of my team member couldn't find the file.

    Today I was able to find some time to dig and find the file for you. Looks like it was already fixed because I no longer see it being detected?

    Thanks.

    RTNIC_DELL_INST.zip

  6. Once the "Malwarebytes Endpoint Agent" is corrupted, you cannot un-install it using normal means.

    If you try to remove the Agent using the installer, you will get error "Malwarebytes for Windows does not support this system's CPU or hardware architecture. This installer will exit now". (Please see screenshots).

    The only way to fix this is to manually deep clean it out of the system and install again. Such a hassle when having to deal with many Endpoints.

    Hopefully Malwarebytes can solve this ASAP.

    Thanks.

    Screenshot 2021-04-15 190517.png

    Screenshot 2021-04-15 190532.png

  7. 1 hour ago, Porthos said:

    It might have no bearing on the issue but, Do these endpoints have Windows 10 and fast start enabled? 

    I suggest turning off fast startup in Windows and see if the issue continues. I do not use the managed Malwarebytes but I do turn off fast start on every computer I touch.

     

    https://www.tenforums.com/tutorials/4189-turn-off-fast-startup-windows-10-a.html

     

    Hi Porthos,

    Thank you for your input but we disabled Fast Start by default on all our endpoints.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.