Jump to content

Exfso

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

About Exfso

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

607 profile views
  1. I have an M2 ssd 3500 so it is damn slippery. It was shutting down as all lights went out and no lights inside desktop. Definitely not going hybrid as it would have started again if I operated the mouse or keyboard. My processor is an I9 9900K so it is pretty well top end of the Intel range
  2. I have turned off the fast start up and this appears to have fixed the issue, however the computer takes ages to shut down now where before it was virtually instant. That is quite annoying.
  3. Just ran the support tool attached zip file mbst-grab-results.zip
  4. I have just upgraded my computer in fact it is a complete rebuild with a new motherboards and processor. the first couple of days I noticed MWB was opening ok, now it does not open nor can I access it from programs. Obviously something is amiss. It shows up in task manager as working but on very low system resources.
  5. Yes I believe I do, all good, seems to be working well, just a different interface that is for sure.
  6. Thanks for the rapid reply, as usual, very efficient. I appreciate your assistance.😀
  7. My premium updated to beta 4.0.2 two days ago, cannot find any information about this. It is a brand new interface, so I am a bit concerned. Any information about this would be much appreciated.
  8. Yep I am still getting them, at last count at least 10 times in last 5 days.
  9. Can we go back to the previous stable version please??
  10. Yes I have been getting this annoying alert as well in the last 24 hours. Ran the test, not really worth sending the zip, as I suspect it is much the same as everyone else. Obviously some bug since the last update. At least it is not causing BSOD like last major bug, but it is still annoying though.
  11. I was getting the BSOD with windows 7 and I rebuilt my computer, nothing happened so I thought all fixed, as soon as I installed MWB again the BSOD's started again. I have now got every thing up to date and nothing disabled and no BSOD since doing this. I am pretty sure they have the problem fixed at least as far as I am concerned.
  12. Pomak249 all I did was go to Settings, ensure application updates are turned on, click on install application update. It all worked for me doing that, had to restart MWB of course.
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.