Jump to content

ka6uup

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ka6uup

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

404 profile views
  1. After the most recent update, I cannot get malware too turn on. Help Chuck
  2. I have Malwarebytes installed on three different computers. and I am upgrading to Windows 10 which requires removing any third party security software. I am wondering if there is a way to identify which device identity is which computer? Can anyone help? Thanks, Chuck
  3. Here is the message I received: Dear Charles, We invite you to set up your Malwarebytes account profile in order to view your subscriptions, manage email communication settings, and more. If you purchased directly from Malwarebytes, you can also use your Malwarebytes account to view your invoice and update payment information. SET UP ACCOUNT If you can't click on the link, just copy and paste this URL into a web browser.https://my.malwarebytes.com
  4. I received an email asking me to set up a Malwarebytes account profile I clicked in the link and tried to create an account and was told I already had an account and to log in. I tried to log in and was told I needed to create an account??????????? Really! Now what? Chuck
  5. Ran WMI Repair and that fixed it. Thanks for your help. Chuck
  6. Well I followed the instructions given above by Firefox and MB-Tool and it didn't work. I then went to services and found Windows Management Instrumentation was not running. I tried to start it and got a message saying It couldn't be started. We may have found the problem.
  7. I installed 3.3.4.2398 after doing a restore and the problem started. I get a message "unable to Start ;Unable to Connect to Service" I went to Services and tried starting it manually but It would not start. I completely uninstalled Malwarebytes and tried version 3.3.1.2138 thinking that would fix it but I am having the same problem. I have run FRST and mb check and attached the file Thanks, Chuck mb-check-results.zip
  8. I am suddenly getting this message when trying to run Malwarebytes
  9. I have had problems with Internet Explorer 11 not opening or opening to a totally blank page. Finally, I traced it to Malware Bytes. I excluded the Internet Explorer file in programs. and It still does it. I go to MSconfig and disable Malware Bytes and it opens with no problem Chuck
  10. It one point I thought this was taken care of but with the latest update it is now doing it again (deleting the program because of PUP) and I can't set an exclusion for some reason. Help. Chuck
  11. I receive a notice of a free update and when I click on it it opens the window but when I click on update nothing happens. Chuck
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.