Jump to content

Aya_Tachibana

Honorary Members
  • Content Count

    110
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Aya_Tachibana

  • Rank
    Advanced Member
  1. Well, since the system is performing normally, then I suppose it's safe. I will take a look later into the Event logs to check if everything is all right. Thank you for the help. Aya.
  2. Thank you for the reply. But I will tell you that I installed Windows 10 here few weeks ago, so I installed the Fall Creators Update version. So, the device didn't received a big update like the Anniversary one. Is the device still fine? Thank you. Aya
  3. Here is the logs. All programs were run as an administrator. What should I do next? EDIT: I ran FRST before the scans, I uploaded the new ones now. MBAM.txt AdwCleaner[C00].txt AdwCleaner[S00].txt Addition.txt FRST.txt
  4. Hello Everyone. I scan with MBAM free everyday, just to check if everything is allright. Today, I scanned my computer and it found something. Also, it found a user (defaultuser1) that was created aprox. 2 hours ago, which is strange. I will post the attachments needed, and I will also scan my files for anything suspicious. Just some information that may be useful: - The time of when the user was created was about the time when I logged into my computer, but clicked in the wrong button "I don't remember my PIN" when I was in the lock screen. - Strangely, after resto
  5. Hello everyone. I recently got for me an Android Phone (version 5.1.1) I also got the Avast Anti-virus for protection. Strangely, Avast is downloading it's updates normally, but Malwarebytes still got no updates since 3 days ago (it says database version 2016.10.07.01). Is this a normal behaviour of the app? I never used an android before, and I'm used to the WIndows version. Some info about my phone: Phone: Lenovo Vibe K5 Android 5.1.1 The phone is not rooted
  6. No, I think all problems were fixed here. Except the sounds, I'm still taking a look at it. Thank you kevinf80 for your help.
  7. - I'm still looking for the sound problem. - I fixed the Chrome bug - Avast! sandbox probably didn't allowed Chrome to change some files, so I just started it without sandbox and it fixed) - I will take a look into firefox, do you know if it works well with sandbox and the MBAE? - Since my logs are clean, I will just do some scans to feel more safe. - I will ignore the thing of the Adobe website. Since it's their official website, I don't think it will cause any problem.
  8. Well, the issues: - The sound problem (will probably take a deeper look now) - FRST bugs (maybe it's really from FRST, not from my PC) - I don't know which is better: Chrome or Firefox. Do you know which is better for security (I don't care much about 60fps youtube videos)? - The fear of being infected, but I really don't know if I'm really am. - Also, the file from the adobe website. Is that something that happenned just here?
  9. Double post. Also, did Google Chrome updated it "New tab" with a new look? When I open Chrome, it have the same look, but when I open a new tab, it has the new look. I attached the images of the new and old look (in this order). EDIT: I didn't knew that there is an edit button, yeah! EDIT2: Yeah, the sound problem returned, I'm looking here for the problem.
  10. Hello, and here is the logs: Results of screen317's Security Check version 0.99.96 x64 (UAC is enabled) Internet Explorer 11 ``````````````Antivirus/Firewall Check:`````````````` Windows Defender avast! Antivirus Antivirus up to date! `````````Anti-malware/Other Utilities Check:````````` Java 64-bit 8 Update 31 Google Chrome (40.0.2214.111) Google Chrome (40.0.2214.94) ````````Process Check: objlist.exe by Laurent```````` Malwarebytes Anti-Exploit mbae-svc.exe Malwarebytes Anti-Exploit mbae64.exe Malwarebytes Anti-Exploit mbae.exe AVAST Software Avast AvastSvc.
  11. About the Adobe website, when I entered in the website, it downloaded automatically something. Luckly, I'm running Chrome in a sandbox and it didn't run. Is downloading a file there normal? About the sounds, looks like it have been returned to normal. Also, Avast says that my Flash Player Activex version is updated (you know, Software updater), and also Chrome is updated.
  12. Sorry for the double post. I know that it has nothing to do with FRST. But, right now, my PC have 2 strange things. 1 - The videos from Youtube stopped working (just closing it and reopening fixed the issue) 2 - Windows sounds stopped working.
  13. Hello, looks like it hasn't been fixed, and yes, it was already updated. Here is the logs: FRST.txt Scan result of Farbar Recovery Scan Tool (FRST.txt) (x64) Version: 07-02-2015 Ran by SERN (administrator) on IBM-5100 on 08-02-2015 23:39:03Running from C:\Users\SERN-ADM\DownloadsLoaded Profiles: SERN & SERN-ADM (Available profiles: SERN & SERN-ADM)Platform: Windows 8.1 Pro (X64) OS Language: Português (Brasil)Internet Explorer Version 11 (Default browser: Chrome)Boot Mode: NormalTutorial for Farbar Recovery Scan Tool: http://www.geekstogo.com/forum/topic/335081-frst-tutorial-how-to
  14. Before doing that, should I do the scan with admin mode? Or without it?
  15. Double post Also, sometimes, when I try to scan with MBAM, it crashes after ~45 minutes. Don't know if it's malware related, but it's kinda strange. That never happened to me.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.