Jump to content

MichaelG7355

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MichaelG7355

  • Rank
    New Member
  1. Screensaverplanet.com is being blocked due to trojan, but in the blocking address of the url no trojan is identified. When I disable both Malwarebytes and the Malwarebytes Browser guard the website loads and is secure although the problem appears to be in the outbound port 445 which I thought was used to check for secure settings but my other virus software Webroot does not detect any trojans or other problems. This is the text file i captured from Malwarebytes on my machine: Malwarebytes www.malwarebytes.com -Log Details- Protection Event Date: 7/11/20 Protection Event
  2. To everyone who responded, my thanks. The problem recently resolved itself with a new release of the product. Once updated to this version, the recurring issue of restarting has ceased. Again my thanks for all of your input.
  3. To all who have responded, my thanks. I have turned off fast startup and followed suggestions indicated. I have checked for updates, and apparently the version I have 4.1.0.56 with component package version 1.0.931 is the latest. However, the problem still exists.
  4. As a note to the previous entry I did see the popup to restart the computer again.
  5. I have run the Malwarebytes Support Tool and the zip file is attached below. mbst-grab-results.zip
  6. Starting yesterday Malwarebytes has consistently requested restart after update. I did restart the computer and all seemed to be well, but now the software periodically is requesting restart again. I am currently using Malwayrebytes version: 4.1.0.56, Update package version: 1.0.25965, Component package version 1.0.931. Please advise.
  7. I am running MBAE version 1.08.1.1045 (Premium) on a clean install of Windows 10. I noted that both cmd.exe and elevated cmd.exe as well as Microsoft Edge were failing to run. I followed the informaiton given in the solved forum information concerning 0xC0000135 errors elsewhere in this forum to no avail, but have found that if I 'stop' MBAE then these items work. If I reengage MBAE they fail. I'm sure this is an error or the software may be corrupt. I have unisntalled and reinstalled it twice now. And have included the zip of the files requested in the sticky. Hopefully someone can he
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.