Jump to content

aussiemoonlight

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About aussiemoonlight

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

583 profile views
  1. everything is working fine now with: the "Always register Malwarebytes in the Windows Security Center " button turned off; the web protection turned on; and the last installed updates are MB 4.0.4.49 - Update package version 1.0.18838 - Component package version 1.0.810 many thanks for your help
  2. sorry , i only saw your message now. I meant with the browsers (Chrome and Edge) not being used (turned off)
  3. Thanks Porthos, We have 5 premium licences for security on our small business, we can't afford delays ... best, best
  4. Thanks Porthos, we will disable Web protection as you suggest, even though after the last MB update performance got back normal. However, we now have the "Always register Malwarebytes in the Windows Security Center " button turned off; should we turn it on for any reason? Before those the Web (Chrome and Edge) was having very slow downloads with many interruptions , with the mouse constantly freezing and having messages that we did not have the server access turned on... But with the browsers turned off the programs worked well and the computer regained good performance.
  5. @Porthos Thank's for your interest in helping us. Files requested: mbst-grab-results.zip
  6. @Porthos Thank's for your interest in helping us. Files requested: mbst-grab-results.zip
  7. Until now (2020-02-03) the problem seems to be solved downloading recent updates (now with MB version 4.0.449, Update package version 1.0.18636, Component package version 1.0.810). However we wonder if the slow opening of web sites is not a consequence of Windows Defender and Malwarebytes working at the same time.
  8. Hi Guys, thanks for all your feedback! As Berniez, I've tried everything he described for two weeks with no success. Last network crash was one hour ago with : I just made a new update and seemingly there is a new package I just downloaded: Malwarebytes version 4.0.4.49 Update package version 1.0.18444 Component package version 1.0.810 We hope it works! Lots of work to handle and lots of time expend for nothing with this issue! If it does not work I will try legacy version 3.8.3.2965-1.0.629. Is that working well for the people who had installed i
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.