Jump to content

ronster12345

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ronster12345

  1. I continue to get what I hope is hoax ransomware. I did a screen shot which I will upload. Please address this stuff as well.
  2. I purchased a lifetime Malwarebytes license a couple of years ago. I bought from an Ebay vendor, and it worked for years. I then upgraded to Win 10. I did a full install, formatted the drive and put a clean OS on (not an upgrade over the top of Win 7). I did not deactivate my Malwarebytes license before doing this. Now when I try to activate the trial, I am getting invalid license. Is there anyway to deactivate the old license and then reuse that same license on the new OS? - Remember it is the same pc just new OS.
  3. I am sorry. Apparently I was not clear. In Win 10 Defender is ant-virus and anti-Malware. I know I need both types of protection. The overwhelming advice is to use a third party anti-Virus and Malwarebytes together (just as I suspected). So the next logical question is: How do I properly uninstall Defender so I can install my anti-Virus (ZoneAlarm), and install Malwarebytes?
  4. If I get infected will Microsoft help me free? or at all? Is Microsoft a big target for hackers and other nefarious types as far as these products go?
  5. I currently own Malwarebytes Premium. When I upgraded my pc to windows 10, I uninstalled Malwarebytes, and formatted the hdd. After win 10 install, Defender shows up and has malware protection built in. It seems to work well, but I have a feeling I am making a mistake by using Microsoft. Nothing I can put my finger on, like I said it seems to work well. I want advice about USING or NOT USING Microsoft Anti-virus AND Microsoft anti-Malware.
  6. I watched the video but do not understand if I installed it correctly. I have admin rights. I simply installed the software. But the video shows starting the software. You start by rt clicking and run as admin, not letting it start when windows starts.. 1. As I have admin rights I just installed the program. Should I have opened the ADMIN account and install from there? 2. It says I am protected.... am I? (I am not rt clicking and running as admin) 3. How do I update, I think I subscribe to the blog but I am not sure. 4. I did not understand what I am to do when RW is dectected.
  7. My pc is a Dell OptiPlex 745 core 2 duo, 8 gigs ram, 5 tb disk space, Win 7 sp1 64 bit. I am currently running your Anti-Ransomware beta version 0.9.14.361. 1. Being new to the software I opened it to see if it was working. I am confused by the information I see. The screen says my system is fully protected. Under that is a red dot and it says Anti-Ransomware is disabled. In blue it shows to start protection. When I click on the start protection nothing happens!!!. I have attached 2 zip files I saw you need and 3 jpgs showing what info I am looking at. 2. I would like to know h
  8. No I did not check but the 9 4 100 will run when I click on it and it also throws an " beta beriod expired please update". But it is my understanding I must first uninstall the program and then install from scratch. Do i INSTALL FROM SCRATCH OR JUST INSTALL over the old version. remember i AM USING xp sp3 not A NEW UPTO DATE os!!!
  9. I tried to download a newer version of AE than 9 4 1000 and it put a white square on my desktop and did not install. I contacted this forum and they suggested doing a restore on my Win XP SP3. I did and the square vanished. Today I tried to uninstall AE 9 4 1000 from control pannel and fom the included uninstall program. Both said there was a missing file and it could not be uninstalled. See attached Giff image. How do I uninstall so I can install the latest version?
  10. I went to control pannel uninstall. Anti-exploit was not there. I had icons in my startup folder and in my quick launch. When I looked at properties they both pointed to c:\program files\malwarebytes anti-exploit. When I seached for that foler it was not there. I then searched for the exe file and it was not found. So I guess it was already uninstalled. I uploaded a gif showing anti-exploit not in programs. Any other suggestions to FIX my desktop. PS when my windows xp sp3 loads NOW the task manager loads before the desktop. Which NEVER happened before I installed Ant-Exploit. I just feel n
  11. I downloaded the most recient version of anti-exploit to my desktop BEFORE I uninstalled the last version. I run XP SP3. Now the top left corner of the desktop background is white. It still has program icons but there is this square of white under the icons. I Changed the desktop to "old style" windows straight light blue but the white square remains. How can I get the left corner back as it was before?
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.