Jump to content

xtralives

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xtralives

  • Rank
    New Member
  1. All processes killed ========== OTL ========== Folder C:\Users\livin_000\AppData\Roaming\uTorrent\ not found. Folder C:\Users\Spinner\AppData\Roaming\uTorrent\ not found. ========== FILES ========== < ipconfig /flushdns /c > Windows IP Configuration Successfully flushed the DNS Resolver Cache. C:\Users\livin_000\Downloads\cmd.bat deleted successfully. C:\Users\livin_000\Downloads\cmd.txt deleted successfully. ========== COMMANDS ========== [EMPTYTEMP] User: Acronis Agent User ->Temp folder emptied: 0 bytes ->Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes User: All Users U
  2. It seems to be stuck on the emptytemp command and the otl program is saying "not responding" in task manager. how long should it take assuming you're using an ssd?
  3. OTL Extras logfile created on: 1/21/2014 4:37:18 PM - Run 1 OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\livin_000\Downloads 64bit- An unknown product (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstation Internet Explorer (Version = 9.11.9600.16476) Locale: 00000409 | Country: United States | Language: ENU | Date Format: M/d/yyyy 15.98 Gb Total Physical Memory | 12.95 Gb Available Physical Memory | 81.00% Memory free 16.76 Gb Paging File | 12.93 Gb Available in Paging File | 77.14% Paging File free Paging file location(s): c:\pagefile.sys 800 850 [binary data] %SystemDrive% = C: | %Sys
  4. here's the otl.txt results: OTL logfile created on: 1/21/2014 4:37:18 PM - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\livin_000\Downloads64bit- An unknown product (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.16476)Locale: 00000409 | Country: United States | Language: ENU | Date Format: M/d/yyyy 15.98 Gb Total Physical Memory | 12.95 Gb Available Physical Memory | 81.00% Memory free16.76 Gb Paging File | 12.93 Gb Available in Paging File | 77.14% Paging File freePaging file location(s): c:\pagefile.sys 800 850 [binary data] %SystemDri
  5. I tried running the dss.scr and dss.com from the desktop but I get an error saying it's not meant to run in compatibility mode. I do have the log file from HijackThis here: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.5Scan saved at 3:27:46 PM, on 11/28/2013Platform: Unknown Windows (WinNT 6.02.1008)MSIE: Internet Explorer v11.0 (11.00.9600.16384) Boot mode: Normal Running processes:C:\Program Files (x86)\TeamViewer\Version8\TeamViewer.exeC:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NVIDIA Update Core\NvTmru.exeC:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Internet Services\iCloudServices.exeC:\Program
  6. so... for the last two months or so I've been battling what I believe to be malware that's using my gpu to process some sort of information when I'm not using the pc. It may be mining for bitcoins... but the important part is that anytime the pc isn't in use for about 5 minutes the gpu starts to run at %100 power and the fans say low (I'm guessing so it doesn't alert the user to the fact that the cards being used) so the temperature hits 90+ deg C. the gpu seems to run around 30-45% even when I'm only using chrome and a few other basic apps. when it's "fixed" i see it running around 10-20% mos
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.