Jump to content

BrandonHiggins

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. I apologize alot for the late reply but thank you very very much for your help! I appreciate it greatly!

  2. Thank you for you help! But there is just one thing I want to be absolutely sure of. I have a screenshot of my local domain in AVG and I want to make sure that this kind address and this activity is normal. Particularly the the weird IP in this screenshot
  3. Results of screen317's Security Check version 0.99.73 Windows 7 x64 (UAC is enabled) Out of date service pack!! ``````````````Antivirus/Firewall Check:`````````````` Windows Security Center service is not running! This report may not be accurate! Windows Firewall Disabled! AVG Internet Security 2014 Antivirus up to date! `````````Anti-malware/Other Utilities Check:````````` Malwarebytes Anti-Malware version 1.75.0.1300 Adobe Reader 9 Adobe Reader out of Date! Google Chrome 29.0.1547.66 ````````Process Check: objlist.exe by Laurent```````` `````````````````System Health check````````````````` Total Fragmentation on Drive C: ````````````````````End of Log``````````````````````
  4. I wasn't sure about what to remove, so I'll post the log here AdwCleanerR0.txt
  5. Here is my log. I want to add that yesterday, I looked into the hidden Windows 7 Administrator account, uncovered it and passworded it, that MAY explain more recent, N/A logs. But here are some from the day before. The Day before.txt mbar-log-2013-09-19 (21-19-34).txt
  6. My Bad! I didn't get the DSS and Attach logs. Here you go RKreport0_S_09192013_201521.txt Logs.zip
  7. I also want to add that Netstat has shown that strange Mac Address even in safemode and its linked to that svchost.exe. Is this normal or am I right to be paranoid?
  8. I've had a strange occurrence the other day where I could constantly hear the sound of a usb turn on and off as well as a bit of computer strangeness. I was unable to update windows and other things had occurred. Though the former occurred when I installed BitDefender and still happened after installation. I had a recent System Recovery and my Windows 7 has been grossly out of date. I looked around and I saw that the EventViewer had MANY instances of an anonymous account logging in and out of the computer. Though through scanning with AVG, MalwareBytes and others showed it to be clean, but I'm not sure of that. I took some screenshots and have a few logs to share, tell me if something is up. EventViewerLog.txt hijackthis.log
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.