Jump to content

ziggywiggy

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ziggywiggy

  • Rank
    New Member
  1. I downloaded and tried to install mbam multiple times with the same result - upgrade from version 000.00.0 corrupted, please reinstall. downloaded and ran mbam clean, tried again, same result. downloaded from IE, same result. loaded from flash drive, same result. ran mbam clean, shut the computer off for a week, tried again, same result. ran mbam clean after each failure.
  2. CheckResults.txt Downloaded this on 6/2/12. Here are the current results. mbam-check result log version: 1.10.0.1000 Date Log Created: 07/28/12 Time Log Created: 21:46:57 32 bit Operating System Product Name: REG_SZ Microsoft Windows XP Current Build Number: 2600 Current Version Number: 5.1 Current CSDVersion: Service Pack 3 OS Product Info: Professional Proxy Status: No proxy is Set LAN Settings: ============= No Settings are Set <--NOT DETECTING SETTING AUTOMATICALLY SystemPartition: ================ HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\ SystemPartition REG_SZ \Devi
  3. Same old same old. Everything seems fine except I can't download mbam. 13:03:19.0375 3532 TDSS rootkit removing tool 2.7.48.0 Jul 24 2012 13:16:32 13:03:19.0687 3532 ============================================================ 13:03:19.0687 3532 Current date / time: 2012/07/24 13:03:19.0687 13:03:19.0687 3532 SystemInfo: 13:03:19.0687 3532 13:03:19.0687 3532 OS Version: 5.1.2600 ServicePack: 3.0 13:03:19.0687 3532 Product type: Workstation 13:03:19.0687 3532 ComputerName: RKMEEE 13:03:19.0687 3532 UserName: User 13:03:19.0687 3532 Windows directory: C:\WINDOWS 13
  4. Just the Windows firewall - which I turned off before some of the install attempts, to no avail.
  5. I really thought it was going to work this time, but after the upteenth fresh install but the first without updating, I opened the program and got that same error about the corrupt database. When I said no to the second download, I got an error box saying, "Product files are missing or corrupt. Please reinstall the product. PROGRAM_ERROR_LOAD_DATABASE (0, 2, SDKCreate)". I downloaded it on my other machine and it worked fine. I even copied the download from that box onto a flash drive and loaded it from there before joining the forum.
  6. I didn't see the Cure option and I wasn't sure if I was supposed to delete these three files, so I skipped the step. I figured I could always run it again and delete them if you think they should go. 21:36:29.0406 2008 TDSS rootkit removing tool 2.7.38.0 May 25 2012 17:35:31 21:36:30.0078 2008 ============================================================ 21:36:30.0078 2008 Current date / time: 2012/06/05 21:36:30.0078 21:36:30.0078 2008 SystemInfo: 21:36:30.0078 2008 21:36:30.0078 2008 OS Version: 5.1.2600 ServicePack: 3.0 21:36:30.0078 2008 Product type: Workstation 21:36
  7. Sorry - I did that right before I followed your prior instruction It installed and I got that same update messages: that it successfully updated from version 00.00.00.0 to today's version, and then that the database was corrupt and did I want to download a new copy. Download a new copy, same message. Then I followed your Chameleon suggestions and had the same update messages each and every time, plus a message that mbam had successfully run the scan and found no infection. Mbam immediately opened behind the message and showed that it had scanned 0 files.
  8. Sigh. I wouldn't have minded all the tedium if it had yielded a positive result. Corrupt file, download another copy, access denied, scan found no infection after scanning zero (0) files.
  9. I'm sorry - "clicking test"? Do you mean double-clicking every icon in the Chameleon folder to see if one works?
  10. I'm afraid not - I just got the same result that sent me here in the first place. Lather, rinse, repeat.
  11. I have nothing plugged into my usb ports at the moment but my flash drive worked just fine yesterday. SystemLook 30.07.11 by jpshortstuff Log created at 14:44 on 05/06/2012 by User Administrator - Elevation successful ========== filefind ========== Searching for "usbehci.sys" No files found. -= EOF =-
  12. Thank you for coming to my rescue. Although I already knew how to do everything you explained how to do, I appreciate how good a teacher you are and how helpful that is when someone really has no idea at all what they are doing. I was very impressed. ComboFix 12-06-05.03 - User 06/05/2012 14:05:31.2.1 - x86 Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1252.1.1033.18.1015.622 [GMT -4:00] Running from: d:\documents and settings\User\My Documents\Downloads\ComboFix.exe Command switches used :: d:\documents and settings\User\My Documents\Downloads\CFScript.txt . . (((((((((((((((((((((((((((((
  13. Not surprisingly, I have no idea what the TCP file is. I can't locate that system32 file when I browse, and even did a file search on my entire hard drive which turned up nothing. The list goes straight from npptools.dll to nscompat.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.